FACEBOOKTWITTERYOUTUBELINKEDING

Είπαν για εμάς…

Ahold Delhaize

Ήθελα με το παρόν να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας και φέτος στα 2 events που κάναμε τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ξεκινώντας κάπου τον Φεβρουάριο με την ιδέα για την διοργάνωσή αυτών των events και χωρίς πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλαμε να κάνουμε, οι συζητήσεις μας με την ομάδα σας, μας βοήθησε σε όλη την πορεία λαμβάνοντας ωραίες και πρωτότυπες ιδέες για το venue, για τα activities και την όλη διοργάνωση αυτών. Οι προτάσεις και για τα 2 events σε επίπεδο venue, εστιατορίων και team activities ήταν πολύ καλές και κάλυπταν πολλά κριτήρια. Γενικά η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ΕΥΖΗΝ ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, αλλά οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κώστα για την υπομονή του, την ευγένεια του και την «δαιμόνια» πολλές φορές σκέψη του ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Κώστα, πραγματικά ανέβασες το επίπεδο της εξυπηρέτησης σε άλλο επίπεδο και το «ευχαριστώ» δεν είναι μόνο από μένα προσωπικά αλλά από όλους τους συμμετέχοντες και στα δυο Events. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να ακυρώσουμε δείπνο (π.χ. Island), ο Κώστας έφερε τα πάνω κάτω και χωρίς ακυρωτικά κάτι που είμαι σίγουρος ότι το οφείλουμε προσωπικά στον Κώστα και τα negotiation skills του . Οι δραστηριότητες ήταν ευχάριστες και εύκολες και παρότι είχαμε κάποιες αντιξοότητες (καιρός), τα καταφέραμε και περάσαμε πολύ ωραία και έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. All-in-all, όλα ήταν άψογα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ευχαριστώ,

Eleftherios (Lefteris) Giannakis
Director of Information Security EU Governance, Compliance, Policies, Awareness & Risk Management
Ahold Delhaize

OLYMPIC BREWERY

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Ι !!!!!!!!!! ήταν ένα 2-ώρο γεμάτο γέλιο, παιχνίδι και πολύ σημαντικά μηνύματα. Η Ενέργεια που έβγαλε όλη η ομάδα ήταν πολύ θετική και όλοι έχουν μονάχα καλά λόγια να πούν.
Και άλλη μια φορά Ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση,

Christos Tsagkaris
Financial Controler
OLYMPIC BREWERY

Bogdan Savin, General Manager Pepsico Russia

I would like to say a big thank you for helping us to organize my birthday in Athens .
Everything went very well , the places you have recommended were excellent and the services provided by EY were superb .
Big personal thanks to Costas for being with us on Saturday until the end of the day and for helping to coordinate the activities .
All went very well and I'm grateful for all your help .
I'm more than happy to recommend the services of your agency to other clients if needed.
Best regards

Bogdan Savin
General Manager
Pepsico Russia

ARKAS HELLAS S.A

Θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που καταφέρατε να κάνετε τόσο εύκολη τη σύνταξη αυτού του e-mail!
Είναι πραγματικά σπάνιο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία και από την πρώτη κιόλας στιγμή να αισθάνεσαι ασφαλής με την επιλογή σου.
Η ΕΥ ΖΗΝ Greece επαγγελματίας στο είδος, έχει τώρα πια να προσφέρει όχι μόνο μια τέλεια οργανωμένη εκδήλωση αλλά και έναν άψογο σχεδιασμό, που από το δικό μου μετερίζι συνήθως φαντάζει βουνό! Όλοι όσοι συμμετείχαν, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την άψογη οργάνωση, για ένα πρόγραμμα χωρίς «κοιλιά» και πολύ ευχάριστο κλίμα μεταξύ συμμετεχόντων και διοργανωτών!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Με εκτίμηση

- Giota Kosteletou, Executive Assistant, ARKAS HELLAS S.A

HEWLETT PACKARD

Είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία πραγματικά.
Σας ευχαριστούμε όλους εσας στην Ευ-Ζήν Greece για τον σχεδιασμό, διοργάνωση, εκτέλεση της δραστηριοτητάς μας όπως ακριβώς είχαμε συμφωνήσει.
Όλοι στην ομάδα σας και οι συνεργάτες ειναι πάντα δημιουργικοί με νέες και φρέσκιες ιδέες, εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Δημιουργήσατε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με άψογο επαγγελματισμό, δημιουργικότητα, φαντασία, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνετε. Όλοι οι συμμετέχοντες μείνανε όχι απλώς ικανοποιημένοι, αλλά ενθουσιασμένοι και είμαστε ιδιατέρως χαρούμενοι γι αυτό.
Ευχομαστε τα καλύτερα για όλους σας και συγχαρητηρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε όλοι σας ανεξαιρέτως!
Εις το επανιδειν

- Νατάσσα Κατέρη, Marketing Department, HEWLETT PACKARD

UniSystems

Η συνεργασία με την ΕΥΖΗΝ Greece ήταν πραγματικά άψογη! Η διοργάνωση του Team Building Event του Telecom & Enterprise BU ήταν υποδειγματική. Ο χρόνος κύλησε χωρίς να τον καταλάβουμε και αυτό ήταν χάρη στη φοβερή ενέργεια που έβαλε η ομάδα της ΕΥΖΗΝ αλλά και στον τρόπο που δόμησε τις δραστηριότητες. Ο χώρος ήταν πολύ καλή επιλογή και ταίριαξε απόλυτα σε αυτό που είχαμε φανταστεί. Πραγματικά το 100% των συμμετεχόντων το απόλαυσε, διασκέδασε, χαλάρωσε και θα κρατήσει στη μνήμη του μια γλυκιά ανάμνηση που προσδοκούμε να γίνει θεμέλιος λίθος για ουσιαστική συνεργασία και επικοινωνία στη συνέχεια.

Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Στο επανειδείν!

- Κέλλυ Βολάνη, PMO, UniSystems

AB VASSILOPOULOS

Η συνεργασία μας με την ΕΥ ΖΗΝ Greece ήταν άψογη, τόσο στη διοργάνωση της εκδήλωσης όσο και στην ώρα των παιχνιδιών όπου δέσαμε σαν μία ομάδα. Όλα τα άτομα που συμμετείχαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα θέλαμε να επαναλάβουμε!

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

- Μόσχου Αλεξία, Marketing Department, AB VASSILOPOULOS

PepsiCo Greece

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη από πλευρά σας, κινηθήκαμε μέσα στα χρονικά όρια που είχαμε προκαθορίσει, ο συνεργάτης σας ενθουσίασε το κοινό, και γενικότερα οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εύχομαι να υπάρξουν και μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ μας.

- Maria Stavrianou, Commercial Executive Assistant, PepsiCo Greece

Westnet

Ευχαριστούμε και πάλι για ένα εντυπωσιακό 2μερο με άψογη οργάνωση!

-
BOURLAS,ROBBY, CEO at Westnet

Aegean Airlines

Σας ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας για τη χτεσινή μέρα! Περάσαμε υπέροχα! 

Α) η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, καταλάβατε αμέσως τις ανάγκες μας και μας ετοιμάσατε μία πολύ όμορφη εκδήλωση και αρκετά γρήγορα.
Β) η διοργάνωση ήταν απίστευτη, δεν αγχωθήκαμε καθόλου για να δούμε αν τα πράγματα ήταν στη θέση τους και πως θα κυλήσει η ημέρα, και μας κάνατε και τις τρεις να αισθανθούμε ήρεμες και να απολαύσουμε εξίσου με τους συναδέλφους μας την όμορφη αυτή μέρα χωρίς να σκεφτόμαστε ότι ήμασταν και εμείς μέρος της διοργάνωσής της, κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή ήταν μια έκπληξη για όλους. Μας φέρατε όλους πιο κοντά, μας χαλαρώσατε, και νιώσαμε παιδιά:-)
Ευχόμαστε και εις άλλα με υγεία και χαρά!

- Nefeli Vitzileou, Digital Communication & Social Media Coordinator, Aegean Airlines
Subscribe to this RSS feed

awardfooter2018

 


Αλαμάνας 1, Μαρούσι 151 25 Αθήνα, Ελλάδα
Tηλ.: 210 6754300 • Email: info@ezgreece.gr

newsletter

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies