FACEBOOKTWITTERYOUTUBELINKEDING

Εταιρική 3ήμερη συνάντηση στην Αθηναϊκή "Ριβιέρα" για 200 στελέχη

Αθήνα Παραλία 200 καλεσμένοι Αθήνα Παραλία 200 καλεσμένοι

Η Εταιρία Online Gaming, Miniclip, ανέθεσε στην «EΥ ΖΗΝ Greece» τη διοργάνωση της ετήσιας εταιρικής συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε την 10-13 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα για 200 στελέχη από Αγγλία, Ελβετία, Πορτογαλία και Ιταλία. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν την αποκλειστική χρήση του μοναδικού WESTIN Athens 5* όπου διέμειναν και το οποίο είχε προσαρμοστεί στις δικές τους ανάγκες για μια τέλεια εταιρική συνάντηση… γεμάτη παιχνίδια, νεανική ατμόσφαιρα και διασκέδαση!

Η «ΕΥ ΖΗΝ Greece» διοργάνωσε κάθε λεπτομέρεια της συνάντησης:

  • Μίσθωση αεροσκάφους από / προς την Πορτογαλία για 120 άτομα
  • Αποκλειστική χρήση του WESTIN Athens 5* για τις ανάγκες της Miniclip
  • Πρωτότυπο Στήσιμο και διακόσμηση του συνεδριακού χώρου
  • Δημιουργία ειδικού «Miniclip Leisure Lounge» για τα Coffee Breaks και τον ελευθερο χρόνο των συμμετεχόντων με αναμόρφωση όλου του Sofa Bar, funky έπιπλα και χρώματα, πολλά παιχνίδια όπως Air Hockey, table tennis, Darts, Flippers, Playstations, Ποδοσφαιράκια, μουσικήΣχεδιασμός team building δραστηριότητα «Miniclip Olympic Games» με αποκλειστική χρήση του Παναθηναϊκού Καλλιμάρμαρου Σταδίου
  • Διοργάνωση μίας ημέρας Fun, Leisure & Action με ελεύθερη συμμετοχή των καλεσμένων σε πολλές διαφορετικές δράσεις όπως: θαλάσσιο τραμπολίνο, water ski, canoe-kayak, εξερεύνηση κοντινών παραλιών με ταχύπλοα σκάφη, underwater orienteering game, ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο και volleyball, Τοξοβολία, massage & spa treatments κ.αλλ.
  • Θεματικό δείπνο στο εστιατόριο Βαρούλκο Seaside
  • Συνοδευόμενες μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν και mini vans καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος
  • Ξέφρενο farewell party σε υπαίθριο χώρο του Αστέρα με διάφανη τέντα, ειδικά για την περίπτωση έπιπλα, a/v, σκηνή και σκηνικά, photobooth, DJ και διάφορα δρώμενα όπως Fire Show, Stand Up Magic show, Drummers and Saxophones show μεταξύ άλλων εκπλήξεων!
  • Παραγωγή και κατασκευή "δώρων" και merchandising όπως αναμνηστικές τσάντες, πετσέτες μπάνιου, t-shirts, σαγιονάρες, ρακέτες tennis, γυαλιά ηλίου, Badges, Πρόγραμμα, Διακόσμηση, Μενού κ.α.

Διάρκεια: 4 μέρες

Participants: 200 καλεσμένοι

είπαν για εμάς...

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η εκδήλωση που σχεδιάσατε ήταν μια τεράστια επιτυχία και θα ήθελα πραγματικά να αναφέρω τις πτυχές αυτού του αποτελέσματος:

• Διαθέσατε χρόνο για να μάθετε την πολύ ιδιαίτερη σύσταση ομάδας που είμαστε. Μπορεί να είμαστε και εμείς "μια εταιρία" αλλά σίγουρα δεν είμαστε μια "κλασσική" εταιρία! Είμαστε ευγνώμονες στην ομάδα σας που με προθυμία επένδυσε χρόνο και ενέργεια για να καταλάβει την εταιρία μας και τις μοναδικές προκλήσεις που έχουν οι συναντήσεις μας.
• Ήσασταν σε θέση να πάρετε γρήγορα την ίδια οπτική με εμάς για το τι σημαίνει "επιτυχημένο συνέδριο" κάτι που στη συνέχεια έκανε τη λήψη αποφάσεων και τη συνεργασία για τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος ακόμα πιο εύκολη.
• Η ομάδα της ΕΥ ΖΗΝ Greece ήταν δημιουργική, προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια τα οποία χαρακτηριστικά, δεδομένου του προφίλ και της πολυπλοκότητας αυτής της εκδήλωσης, ήταν απαραίτητα δεδομένα για όλους μας ώστε να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση.
• Τέλος, όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο - η προοπτική της ακύρωσης του συνεδρίου λόγω της απεργίας των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας – διατηρήσατε την ψυχραιμία σας, κινητοποιήσατε ένα πραγματικά αξιοζήλευτο δίκτυο επαφών σας για την εύρεση λύσεων και συνεργαστήκατε μαζί μας υπομονετικά μέχρι να βρεθεί η τελική λύση.

Σας ευχαριστώ όλους για τη σκληρή δουλειά σας, την υπομονή σας μαζί μας, το ακλόνητο καλό χιούμορ σας και πάνω απ 'όλα γιατί είστε πραγματικά εξαιρετικοί σε αυτό που κάνετε!

Sarah Rose
Human Resources Director
Miniclip Computer Games

Media

awardfooter2018

 


Αλαμάνας 1, Μαρούσι 151 25 Αθήνα, Ελλάδα
Tηλ.: 210 6754300 • Email: info@ezgreece.gr

newsletter

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies